Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€

GET IN TOUCH

Chocome

Ο πρωταρχικός στόχος μας, είναι να παράγουμε σοκολάτες υψηλής ποιότητας, που πληρούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών απ’ όλες τις απόψεις.Η τέλεια σοκολάτα απαιτεί και τις καλύτερες πρώτες ύλες. Αυτός είναι ο λόγος που η chocoMe χρησιμοποιεί τις καλύτερες κουβερτούρες με 100% βούτυρο κακάο, από τους κορυφαίους παραγωγούς σοκολάτας όπως Valrhona, Michel Cluizel, Barry Callebaut και επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα υλικά για topping  απo όλο τον κόσμο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή όχι μόνο στα υλικά που χρησιμοποιούμε, άλλα και στην εμφάνιση κατά την διάρκεια της διαδικασίας τοποθέτησης των toppings στις βάσεις της σοκολάτας, η οποία μέχρι τώρα έχει γίνει το διακριτικό σήμα κατατεθέν της chocoMe.

Marthez Truffles

Η Chocolat Mathez (από το 1934) ειδικεύεται στην παραγωγή τρούφας κακάο. Με έδρα τη Γαλλία, στο Châteauneuf-sur-Sarthe κοντά στην Ανζέ, η Mathez μπόρεσε να δει πέρα από τα σύνορά της και εμπορεύεται τις νόστιμες τρούφες της σε όλο τον κόσμο. Η Chocolat Mathez, μια βιομηχανική εταιρεία και σε ανθρώπινο μέγεθος, είναι ο μεγαλύτερος γαλλικός παραγωγός τρούφας κακάο.Έχοντας επίγνωση της ευθύνης της απέναντι στους πελάτες της να παράγει και να εμπορεύεται προϊόντα που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς, η Chocolat Mathez παράγει τις τρούφες κακάο της με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες που πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας αισθήσεων και γεύσης.

Nobilis

Η Nobilis, είναι υπερήφανη που είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και αποξήρανση μήλων και άλλων φρούτων.Χρησιμοποιεί μια αποκλειστική και πρωτότυπη διαδικασία, για να προσφέρει εντελώς φυσικά, τραγανά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη, φρούτα τα οποία καλλιεργεί η ίδια.Η Interra Trade σας προσφέρει την δυνατότητα να ανακαλύψετε τα φυσικά τραγανα σνακ μήλου απο ποικιλία Jonathan και Golden, ελπίζοντας ότι μπορούν να γίνουν μέρος της γκάμας των προιόντων σας που αναφέρονται στην υγιεινή διατροφή.

Lovare Tea

Στο Lovaré Tea, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι για να ξεκινήσει η μέρα. Γι’ αυτό ειδικευόμαστε στη δημιουργία μιγμάτων τσαγιού υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά. Η προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή τσαγιών μας είναι σίγουρο ότι θα έχει κάτι για όλους, ανεξάρτητα από την προτίμησή τους για τσάι. Προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία κατανάλωσης τσαγιού και αποστολή μας είναι να κάνουμε κάθε φλιτζάνι τσάι Lovaré όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστό. Είτε αναζητάτε μια μοναδική γεύση είτε απλά ένα κλασικό φλιτζάνι τσάι, έχουμε κάτι για εσάς. Δοκιμάστε ένα από τα τσάγια μας σήμερα και δείτε μόνοι σας!

Fox Vintage

Για περισσότερα από 25 χρόνια παράγουμε τα σνακ μας με απλά υλικά όπως καλαμπόκι, φιστίκια, ρύζι, πατάτες και φυτικό λάδι. Γι’ αυτό τα σνακ Fox Italia έχουν καλύτερη γεύση και είναι υψηλής ποιότητας, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

Alda

Χάρη  στο πάθος και τη δημιουργικότητα της  ALDA, γιορτάζουμε τον θρίαμβο του πρίγκιπα όλων των συστατικών που δεν είναι άλλος από τη σοκολάτα.Επιλέγουμε προσεκτικά από χίλιες ποικιλίες, μόνο την πιο πολύτιμη για τις δημιουργίες μας σοκολάτα, για να δώσουμε  ζωή στις αυθεντικές απολαύσεις, με τη κατάλληλη δοσολογία και με το κατάλληλο χειρισμό όλων των συστατικών  με γνώμονα την γνώση και την αγάπη που έχουμε γι’αυτό που κάνουμε, ώστε να αποδοθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Bacco

Χρησιμοποιούμε περήφανα τις καλύτερες ποιότητες φιστικιού Σικελίας για όλες τις παρασκευές: από φιστίκι Αιγίνης χωρίς κέλυφος, κόκκους φιστικιού και αλεύρι, μέχρι panettone, μαντολάτο, κρέμες επάλειψης και πέστο. Το φιστίκι μας Bronte με έντονο πράσινο χρώμα, μακρόστενο σχήμα και αρωματική γεύση έχει λάβει την αναγνώριση του σήματος ΠΟΠ που εγγυάται τη μοναδικότητά του και τον έλεγχο της συμμόρφωσης του προϊόντος.

Brontedolci

Η παράδοσή μας! Μας έχει παραδοθεί μια αρχαία παράδοση. Αυτή που προέρχεται από τη γη μας, τη Σικελία, και από τους ανθρώπους που στο πέρασμα των αιώνων έχτισαν την ιστορία αυτού του υπέροχου νησιού.Είναι μια παράδοση στην οποία η κουζίνα αναμειγνύεται με διαφορετικά έθιμα, πεποιθήσεις και πολιτισμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κουζίνα της Σικελίας είναι τόσο πλούσια. Εμείς στο Brontedolci είμαστε περήφανοι που είμαστε ανάμεσα στους θεματοφύλακες αυτής της κληρονομιάς και που μπορούμε να τη μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.

Shopping cart close